Over

Leer de ontwerper kennen

Hi

Ik ben Sjoukje

Binnen- én Buitenmens, 1/3 Projector, Energetisch Interieurontwerper

Achter iedere deur schuilt een persoonlijk verhaal!  Ik zie mezelf als een storyteller, jouw verhaal mogen vertellen & vertalen naar een unieke leefomgeving.

In plaats van woorden maak ik gebruik van bouwkundige ingrepen, authentieke materialen, gedetailleerd maatwerk, en geef ik jouw dierbare items de mooiste plekjes.

"Een huis verteld mij enorm veel over haar bewoners en hun manier van leven"

Van kleins af aan ben ik gefascineerd door omgevingen en woningen waarmee ik in aanraking kom. Er werd al vroeg een zaadje gepland en mijn passie voor interieur aangewakkerd. De locatie, een huis, de historie, het doet iets met de gemoedstoestand van haar bewoners. Het verlangen om hiermee aan te slag te gaan, stond voor mij al op jonge leeftijd vast!

Tijdens mijn opleiding Interieurvormgeving aan de Thomas More Hogeschool in Mechelen, ontwikkelde ik over de grens in België, mijn eigen signatuur: puur, ingetogen en sereen.

Gedreven in het creëren van een uitgebalanceerd lijnenspel, verbinding en evenwicht tussen ruimtes en functies. Met ruim 10 jaar werkervaring op zak bij werkgevers zowel in de particuliere als zakelijke interieurbranche, sprong ik in 2019 in het diepe als zelfstandig ontwerper.

Onze authentieke boerderij is mijn ultieme droomplek, waar vandaan ik je graag inspireer

Ondertussen ben ik mama van 3 prachtige kindjes en namen wij in 2022 onze intrek in een prachtige, monumentale boerderij uit 1860. Waar mijn hart sneller is gaan kloppen van het heerlijke buitenleven en het enorme renovatieavontuur dat momenteel voor de deur staat!  Het bijzondere, oude huis dat wij met ons gezin bewonen, laat op haar beurt mij nu zien, wat voor mij de volgende stap mag zijn.

De historische plek waar ik leef brengt mij terug bij de essentie in mijn hart, een verlangen om nog meer vanuit intuïtie bij te dragen aan jouw gevoel van thuis. Ik sta aan je zij, om samen dé unieke leefomgeving te creëren die jou als bewoner in je kracht zet, afgestemd op jouw energie en levensstijl.

Daarmee jouw verhaal verteld & je inspireert tot groei en meer levensgeluk samen met je gezin!

“Open de deuren van je huis, open de deuren naar jezelf”

Liefs, Sjoukje

Get to know me

Mijn grote oog voor detail houd mij scherp! Soms als té oplettend ervaren door mijn omgeving : ) In mijn vak komt dit mij juist enorm goed van pas!
Klik Hier
Met een liefde voor mooie plekken en architectuur, zal het je niet verbazen dat ik naast het platteland, ook graag in de stad te vinden ben. De elegante, romantische sfeer in Parijs inspireert mij enorm!
Klik Hier
Mijn hart heb ik verloren aan het prachtige Zuid-Afrika! Een knipoog naar de authentieke Kaaps-Hollandse stijl. Vind je hier en daar subtiel terug in mijn ontwerpen.
Klik Hier
Fijne feestjes & sfeervolle etentjes organiseer ik graag! Ik houd van tradities in ere houden én nieuwe bedenken. Als ik een ‘beleving’ kan creëren, dan ben ik op mijn best.
Klik Hier
Luisteren naar jou als opdrachtgever doe ik aandachtig. Het meeste hoor ik tussen de regels, daar ligt mijn kracht!
Klik Hier
Onze authentieke boerderij is mijn ultieme droomplek! Ooit hoop ik je hier naast interieuradvies ook te mogen ontmoeten voor een inspirerende lezing & intiem huiskamerconcert!
Klik Hier
Koffie drinken doe ik niet, enkel buiten de deur. Een cappuccino smaakt mij zoveel beter te midden van een stijlvol restaurantje!
Klik Hier