Werkwijze

Hoe verloopt het ontwerptraject?

Terwijl jij je op het wezenlijke in jouw bestaan kunt bijven concentreren,
sta ik aan je zij

Het leven is vaak hectisch, overspoelt je met drukte en allerlei prikkels. Daardoor hebben we steeds meer de behoefte aan een plek om ons terug te trekken. Een thuis waar we tot rust kunnen komen, ontspannen, inspiratie & kracht kunnen opdoen. Met als ultieme doel het creëren van stijlvolle, persoonlijke plek.

Aan de basis ligt een uitgebreide verkennende fase, waarin wij elkaar, het huis, en de locatie goed leren kennen. Als je bedenkt dat alles gebaseerd is op energie, ook je woonomgeving, zal je niet verrast zijn als ik jullie kennis laat maken met mooie onverwachte inzichten & uitgangspunten waarmee we aan de slag gaan. Deze worden vastgelegd in het concept, het sterke fundament waarop alle te maken keuzes gebaseerd zullen worden.

Ga samen met mij op reis! Naar jou geheel eigen, unieke & persoonlijke woonomgeving.

Ga je niet verbouwen – maar wil je toch graag met me aan de slag?!

Binnenkort lanceer ik ook losse trajecten waarmee je concreet aan de slag kunt met de energie & het verbeteren van balans bij jouw thuis!

Zo ga ik te werk

Openheid en vertrouwen staan aan de basis van onze samenwerking. Renoveren en verbouwen is intensief en kan spannend zijn, de veelheid aan keuzes die gemaakt dient te worden.

Ik neem je aan de hand van concrete stappen mee in dit proces, ben jouw rode draad waarop je altijd terug kunt vallen, van begin tot eind. Ik volg jullie tempo, maar spoor je ook aan om zelf aan de slag te gaan!  

01.

Verkenning

Intake & Locatiebezoek

Aandachtig hoor ik jouw verhaal, luister ik naar wat het huis & de locatie mij te vertellen hebben. Alle factoren stem ik op elkaar af.  

Ik ontdek jullie manier van leven, zet jullie levensstijl centraal en geef inzichten 

Werk zelfstandig aan opdrachten in een persoonlijk woonboek waaruit jullie wensen en voorkeuren duidelijk worden. Kritische blik naar je huidige woonomgeving en creatief aan de slag met een moodboard dat jullie smaak weergeeft

Persoonlijke profielen geven verrassende inzichten omtrent voorkeuren in routine en omgevingsfactoren waarin jullie het beste tot je recht komen.

Knelpunten in energie of verstoringen vanuit locatie of historie worden inzichtelijk.

Fundament

Concept – Sfeer & Schetsontwerp

Woonboek + Analyses vertaald naar concept & eerste ontwerp.

02.

03.

Het ontwerp

Voorlopig & Defintief ontwerp

Het schetsontwerp wordt concreet.

Uitvoering

Details & Opvolging werkzaamheden

Het is zover – de uitvoeringsfase.

04.

Maak een afspraak

Ben jij toe aan evenwicht binnen jouw leefomgeving en voel je enthousiasme om met me samen te werken?

Ik kijk ernaar uit om jouw verhaal te horen!